❣️▶️Абонирайте се за канала ми
❣️▶️Втория ми канал:
❣️???? натиснете звънчето, за да не пропускате нови рецепти
➡️Група Фейсбук:
➡️Инстаграм:
➡️В контакте:
▶️Мой канал на болгарском , с описанием и на русском :
▶️Мой канал на русском языке:
✅Необходими продукти: 4 белтъка (124 г)
2 пъти повече пудра захар ( 248 г)
Щипка сол или лимонена киселина
Ако искате целувки с картинки ще ви трябва и трансферно фолио.
Печем в загрята до 80-100 гродуса фурна 40-80 Мин (зависи от размера на целувките и от вашата фурна)
✅Необходимые продукты
4 белка (124 г)
В 2 раза больше сахарной пудры (248 г)
Щепотка соли или лимонной кислоты
Если вы хотите безе с картинками, вам также понадобится специальная пленка для меренги.
Выпекать в разогретой духовке до 80-100 градусов 40-80 минут (в зависимости от размера безе и вашей духовки)
✅Necessary products
4 egg whites (124 g)
2 times more powdered sugar (248 g)
A pinch of salt or citric acid
If you want a picture meringue, you will also need a special meringue film.
Bake in a preheated oven to 80-100 degrees 40-80 minutes (depending on the size of the meringue and your oven)
????????ПЛЕЙЛИСТИ
????????ПЛЕЙЛИСТЫ
Тук⬇️⬇️⬇️
????САЛАТИ / САЛАТЫ :
????Тестени изделия/ Из теста:
????Палачинки/ Блины:
????Баници / Баница
????Понички/ Пончики:
????Хляб/ Хлеб
????Зеленчукови ястия/ Овощные блюда:
????Ястия с пилешко и птиче месо/ Блюда из мяса курицы и птицы:
????Ястия с месо/ Мясные блюда:
????Риба и морски деликатеси/ Рыба и морепродукты:
????Супи / Супы:
????Торти/ Торты:
????Легендарни класически торти / Знаменитые торты:
????Великденски рецепти/ рецепты на Пасху:
❣️❣️❣️Всички плейлисти/Все плейлисты:
❣️▶️Втория ми канал:
❣️???? натиснете звънчето, за да не пропускате нови рецепти
➡️Група Фейсбук:
➡️Инстаграм:
➡️В контакте:
▶️Мой канал на болгарском , с описанием и на русском :
▶️Мой канал на русском языке:
✅Необходими продукти: 4 белтъка (124 г)
2 пъти повече пудра захар ( 248 г)
Щипка сол или лимонена киселина
Ако искате целувки с картинки ще ви трябва и трансферно фолио.
Печем в загрята до 80-100 гродуса фурна 40-80 Мин (зависи от размера на целувките и от вашата фурна)
✅Необходимые продукты
4 белка (124 г)
В 2 раза больше сахарной пудры (248 г)
Щепотка соли или лимонной кислоты
Если вы хотите безе с картинками, вам также понадобится специальная пленка для меренги.
Выпекать в разогретой духовке до 80-100 градусов 40-80 минут (в зависимости от размера безе и вашей духовки)
✅Necessary products
4 egg whites (124 g)
2 times more powdered sugar (248 g)
A pinch of salt or citric acid
If you want a picture meringue, you will also need a special meringue film.
Bake in a preheated oven to 80-100 degrees 40-80 minutes (depending on the size of the meringue and your oven)
????????ПЛЕЙЛИСТИ
????????ПЛЕЙЛИСТЫ
Тук⬇️⬇️⬇️
????САЛАТИ / САЛАТЫ :
????Тестени изделия/ Из теста:
????Палачинки/ Блины:
????Баници / Баница
????Понички/ Пончики:
????Хляб/ Хлеб
????Зеленчукови ястия/ Овощные блюда:
????Ястия с пилешко и птиче месо/ Блюда из мяса курицы и птицы:
????Ястия с месо/ Мясные блюда:
????Риба и морски деликатеси/ Рыба и морепродукты:
????Супи / Супы:
????Торти/ Торты:
????Легендарни класически торти / Знаменитые торты:
????Великденски рецепти/ рецепты на Пасху:
❣️❣️❣️Всички плейлисти/Все плейлисты:
- Категория
- Far Cry New Dawn

Комментариев нет.